News

Q&A: Liza Robbins babagan perdagangan, wong lan masa depan akuntansi

Muga 12, 2021

Q&A: Liza Robbins babagan perdagangan, wong lan masa depan akuntansi

CEO kita, Liza Robbins, bubar melu sesi Q&A karo AccountancyAge nalika dheweke ngrembug lan menehi wawasan babagan kerjane ing Kreston lan kepiye dheweke ndeleng masa depan akuntansi.

Waca publikasi ing kene!