Вести

З & У: Лиза Робинс за трговијата, луѓето и иднината на сметководството

Може 12, 2021

З & У: Лиза Робинс за трговијата, луѓето и иднината на сметководството

Нашата извршна директорка, Лиза Робинс, неодамна учествуваше во сесија за прашања и одговори со AccountancyAge, во која таа дискутира и дава увид во нејзината работа во Крестон и како ја гледа иднината на сметководството.

Прочитајте ја публикацијата тука!