Lajme

Pyetje dhe Përgjigje: Liza Robbins për tregtinë, njerëzit dhe të ardhmen e kontabilitetit

Mund 12, 2021

Pyetje dhe Përgjigje: Liza Robbins për tregtinë, njerëzit dhe të ardhmen e kontabilitetit

CEO ynë, Liza Robbins, kohët e fundit ka marrë pjesë në një seancë Q&A me AccountancyAge në të cilën ajo diskuton dhe jep pasqyrë për punën e saj në Kreston dhe si e sheh të ardhmen e kontabilitetit.

Lexoni botimin këtu!