wartos

Tanya Jawab: Liza Robbins ngeunaan perdagangan, jalma sareng masa depan akuntansi

Bisa 12, 2021

Tanya Jawab: Liza Robbins ngeunaan perdagangan, jalma sareng masa depan akuntansi

CEO kami, Liza Robbins, nembé ngiringan ngiringan sesi Q&A sareng AccountancyAge dimana anjeunna ngabahas sareng masihan wawasan kana karyana di Kreston sareng kumaha anjeunna ningali masa depan akuntansi.

Baca publikasi di dieu!