Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

See on Kreston International Limited, kes tegutseb kui Kreston Global, andmete privaatsusteatis. Austame teie privaatsust ja oleme otsustanud kaitsta teie isikuandmeid. Selle privaatsusteatise eesmärk on teavitada teid sellest, kuidas me hoolitseme teie isikuandmete eest, kui külastate meie veebisaiti (olenemata sellest, kust te neid külastate). Samuti räägime teile teie privaatsuse õigustest ja sellest, kuidas andmekaitseseadus teid kaitseb. See privaatsusteatis esitatakse kihtvormingus, et saaksite klõpsata allpool toodud konkreetsetes piirkondades.

  1. Kes me oleme ja oluline teave
  2. Isikuandmed, mida teie kohta kogume
  3. Kuidas me teie isikuandmeid kogume
  4. Kuidas me teie isikuandmeid kasutame?
  5. Kellega me teie isikuandmeid jagame
  6. Rahvusvahelised ülekanded
  7. Andmete turvalisus
  8. Otseturustusteated
  9. Teie seaduslikud õigused
  10. Muudatused selles teatises ja teie kohustus meid muudatustest teavitada
  11. Päringud, taotlused või mured

1. Kes me oleme ja oluline teave

Mis on selle privaatsusteatise eesmärk?

Selle privaatsusteatise eesmärk on anda teile teavet selle kohta, kuidas me kogume ja töötleme teie isikuandmeid selle veebisaidi kasutamise kaudu, sealhulgas mis tahes andmed, mida võite selle veebisaidi kaudu edastada, kui kasutate mõnda meie kontaktivormi, vestluse vidinat, ostate toodet, laadite alla pistikprogrammi või registreeruge meie uudiskirja saamiseks. See veebisait ei ole mõeldud lastele ja me ei kogu teadlikult lapsi puudutavaid andmeid. Te peate lugema seda privaatsusteatist koos mis tahes muu privaatsusteatisega, mille võime anda konkreetsetel juhtudel, kui kogume või töötleme teie kohta käivaid isikuandmeid, et oleksite täiesti teadlik sellest, kuidas ja miks teie andmeid kasutame. Käesolev privaatsusteatis täiendab teisi teatisi ega ole mõeldud nende tühistamiseks.

Vastutav töötleja (d)

Kreston International Limited on teie isikuandmete vastutav töötleja ja vastutav (käesolevas privaatsusteatises nimetatud üheskoos „Kreston Global“, „meie“, „meie“ või „meie“). Meie kontaktandmed on 7 Bell Yard, London, WC2A 2JR, Suurbritannia. Kõigi andmetega seotud küsimuste korral võtke ühendust meie andmete esindajaga meie kontakti lehe kaudu (www.kreston.com/contact-us).

Kolmandate osapoolte seosed väljaspool meie kontrolli

See veebisait võib sisaldada linke kolmandate osapoolte veebisaitidele, pistikprogrammidele ja rakendustele. Nende linkide klõpsamine või nende ühenduste lubamine võib lubada kolmandatel isikutel teie andmeid koguda või jagada. Me ei kontrolli nende kolmandate osapoolte veebisaite ega vastuta nende privaatsusavalduste eest. Kui jätate meie veebisaidilt, soovitame teil lugeda iga külastatud veebisaidi privaatsusteatise.

2. Isikuandmed, mida teie kohta kogume

Isikuandmed või isikuandmed tähendavad üksikisiku kohta käivat mis tahes teavet, mille järgi seda isikut saab tuvastada. Isikuandmete kohta saate lisateavet Teabevolinike büroo.

Võime koguda, kasutada, salvestada ja edastada teie kohta erinevaid isikuandmeid, mille oleme koondanud järgmiselt:

  • a) isikut tõendavad andmed sisaldab ees- ja perekonnanime, tiitlit ja sünniaega.
  • b) kontaktandmed sisaldab arveldusaadressi, e-posti aadressi ja telefoninumbrit.
  • c) Profiiliandmed sisaldab teie kasutajanime, parooli, ostude ajalugu, eelistusi ja tagasisidet.
  • d) tehnilised andmed sisaldab Interneti-protokolli (IP) aadressi, mida kasutatakse arvuti ühendamiseks Internetiga, sisselogimisteavet, brauseri tüüpi ja versiooni, ajavööndi sätteid, brauseri pistikprogrammide tüüpe ja versioone, operatsioonisüsteemi ja platvormi.
  • (e) Kasutusandmed sisaldab teavet selle kohta, kuidas te meie veebisaiti, tooteid ja teenuseid kasutate.
  • f) Turundus- ja kommunikatsiooniandmed sisaldab teie eelistusi turunduse saamisel meilt ja meie kolmandatelt osapooltelt / teie suhtluseelistusi.

Samuti kogume, kasutage ja jagame Koondatud andmed statistilised või demograafilised andmed mis tahes eesmärgil. Koondandmed võivad olla saadud teie isikuandmetest, kuid seaduses ei peeta neid isikuandmeteks, kuna need andmed ei avalda teie isikut otseselt ega kaudselt. Näiteks võime koondada teie kasutusandmed konkreetse veebisaidi funktsiooni kasutavate kasutajate protsendi arvutamiseks. Kui aga ühendame või ühendame koondandmed teie isikuandmetega, et need saaksid teid otseselt või kaudselt tuvastada, käsitleme kombineeritud andmeid isikuandmetena, mida kasutatakse vastavalt käesolevale privaatsusteatisele.

Me ei koguta midagi Isikuandmete eriliigid teie kohta (see hõlmab üksikasju teie rassi või etnilise kuuluvuse, usuliste või filosoofiliste veendumuste, seksuaalelu, seksuaalse sättumuse, poliitiliste arvamuste, ametiühingusse kuulumise, teie tervise ning geneetiliste ja biomeetriliste andmete kohta). Samuti ei kogu me teavet kriminaalkaristuste ja süütegude kohta.

Kui te ei edasta isikuandmeid

Kui meil on seaduse järgi või teiega sõlmitud lepingu tingimuste kohaselt vaja teie isikuandmeid koguda ja te ei esita neid andmeid nõudmisel, ei pruugi me olla võimelised meie lepingut täitma või üritame sõlmida teile (näiteks teile kaupade või teenuste pakkumiseks). Sel juhul peame võib-olla tühistama toote või teenuse, mis teil kaasas on, kuid teavitame teid, kui see nii on.

3. Kuidas me teie isikuandmeid kogume

Teilt ja teie kohta andmete kogumiseks kasutame erinevaid meetodeid, sealhulgas:

Teave, mille te meile annate

Võite anda meile oma identiteedi ja / või kontaktandmed, täites vormid või pidades meiega ühendust posti, telefoni, e-posti või muul viisil. See hõlmab isikuandmeid, mille esitate, kui:

  • Taotlege meie tooteid või teenuseid;
  • Taotlege tuge või meie toodete tutvustamist;
  • Loo konto meie veebisaidil;
  • Telli meie uudiskiri või alternatiivsed väljaanded;
  • Taotlege teile turunduse saatmist.

Informatsioon, mida kogume

Kui suhtlete meie veebisaidiga, võime automaatselt koguda teatud tehnilist teavet. See sisaldab:

  • Interneti-protokolli (IP) aadress, mida kasutatakse arvuti ühendamiseks Internetiga, sisselogimisteave, brauseri tüüp ja versioon, ajavööndi seade, brauseri pistikprogrammide tüübid ja versioonid, operatsioonisüsteem ja platvorm;
  • Teave teie külastuse kohta, sealhulgas täielik ühtsete ressursside lokaliseerijate (URL) klikivoog meie saidile, läbi selle ja meie saidilt (sealhulgas kuupäev ja kellaaeg); tooted, mida vaatasite või otsisite; lehe reageerimise ajad, allalaadimisvead, teatud lehtede külastuste pikkus, teave lehe interaktsiooni kohta (nt kerimine, klõpsamised ja hiirekursorid) ning meetodid lehelt eemal sirvimiseks ja mis tahes telefoninumber, mida kasutatakse meie klienditeeninduse numbrile helistamiseks .

Teave, mida saame muudest allikatest

Me võime teie kohta teavet saada, kui kasutate mõnda muud meie hallatavat veebisaiti või muid pakutavaid teenuseid. Sel juhul teavitame teid andmete kogumisel, et neid võidakse sisemiselt jagada ja kombineerida sellel saidil kogutud andmetega. Teeme tihedat koostööd ka kolmandate osapooltega (sealhulgas näiteks äripartneritega, tehniliste, makse- ja kättetoimetamisteenuste alltöövõtjatega, reklaamivõrgustikega, analüüsiteenuste pakkujatega, otsinguinfo pakkujatega, krediidiasutuste agentuuridega) ja võime neilt teie kohta teavet saada .

4. Kuidas me kasutame teie isikuandmeid?

Kasutame teie isikuandmeid ainult siis, kui seadus seda lubab. Kõige sagedamini kasutame teie isikuandmeid järgmistel juhtudel:

  • Lepingu täitmine. See tähendab teie andmete töötlemist, kui see on vajalik lepingu täitmiseks, mille osaline te olete, või astuda teie nõudmisel enne sellise lepingu sõlmimist samme.
  • Õigustatud huvi. See tähendab meie ettevõtte huvi oma äri juhtimise ja juhtimise vastu, et saaksime pakkuda teile parimat teenust / toodet ja kõige turvalisemat kogemust. Enne teie isikuandmete töötlemist meie õigustatud huvide huvides kaalume ja tasakaalustame teie potentsiaalset mõju (nii positiivset kui ka negatiivset) ja teie õigusi. Me ei kasuta teie isikuandmeid tegevuste jaoks, mille mõju teie jaoks on tähtsam kui meie huvid (välja arvatud juhul, kui meil on teie nõusolek või kui seadus on teisiti kohustatud või lubanud). Lisateavet selle kohta, kuidas me hindame oma õigustatud huve võimaliku mõju suhtes konkreetsele tegevusele, võtke ühendust meie andmete esindajaga.
  • Järgige juriidilist või regulatiivset kohustust. See tähendab teie isikuandmete töötlemist seal, kus see on vajalik meie suhtes kehtiva juriidilise või regulatiivse kohustuse täitmiseks.

Üldiselt ei tugine me teie isikuandmete töötlemisel õiguslikuks aluseks nõusolekul, välja arvatud seoses kolmandate isikute otseturundusteate saatmisega teile e-posti või tekstisõnumi teel. Teil on igal ajal õigus turunduse nõusolek tagasi võtta, pöördudes meie andmete esindaja poole.

Eesmärgid, mille jaoks me teie isikuandmeid kasutame

Allpool oleme kirjeldanud kõiki viise, kuidas kavatseme teie isikuandmeid kasutada, koos õiguslike alustega, millele toetume.

Pange tähele, et me võime teie isikuandmeid töödelda rohkem kui ühel seaduslikul alusel, sõltuvalt konkreetsest eesmärgist, milleks teie andmeid kasutame. Kui vajate üksikasju konkreetse õigusliku aluse kohta, millele toetume teie isikuandmete töötlemisel, kui allpool on esitatud rohkem kui üks alus.

SIND REGISTREERIDA UUE KLIENDI / LIIKMEKS
Andmete tüüp:
 a) isik ja b) kontakt
Õiguslik alus: (a) teiega lepingu täitmine

DOKUMENTIDE ALLALAADIMISE TAOTLUSE TÖÖTLEMINE
Andmete tüüp:
 a) isik ja b) kontakt
Õiguslik alus: (a) Teiega sõlmitud lepingu täitmine & (c) Vajalik meie õigustatud huvide jaoks (meie toodete / teenuste arendamiseks ja äri kasvatamiseks)

TÖÖTLEME OMA TAOTLUST VÕI UURIMIST MEIE TEENUSTE KOHTA
Andmete tüüp:
 a) isik ja b) kontakt
Õiguslik alus: (a) Teiega sõlmitud lepingu täitmine & (c) Vajalik meie õigustatud huvide jaoks (meie toodete / teenuste arendamiseks ja äri kasvatamiseks)

HALDAMA MEIE SUHEID TEIEGA
(see hõlmab teavitamist meie tingimuste või privaatsuseeskirjade muudatustest ja / või palumist teil ülevaade jätta või küsitlus osaleda)
Andmete tüüp: a) identiteet, b) kontakt, c) profiil, d) tehniline, e) kasutamine ja f) turundus
Õiguslik alus: (a) teiega lepingu täitmine; (b) on vajalik juriidiliste kohustuste täitmiseks ja (c) on vajalik meie õigustatud huvide jaoks (ajakohastada oma arvestust ja uurida, kuidas kliendid meie tooteid ja teenuseid kasutavad)

MEIE ÄRI, SEDA VEEBILEHE JA MEIE TARKVARA HALDAMISEKS JA KAITSMISEKS
(sh tõrkeotsing, andmete analüüs, testimine, süsteemi hooldus, tugi, andmete esitamine ja majutamine)
Andmete tüüp: (a) identiteet, (b) kontakt, (c) profiil, (d) tehniline ja (e) kasutamine
Õiguslik alus: (b) on vajalik juriidiliste kohustuste täitmiseks ja (c) on vajalik meie õigustatud huvide jaoks (ettevõtte juhtimiseks, tarkvara pakkumiseks, võrgu turvalisuseks, pettuste vältimiseks ning ettevõtte reorganiseerimise või grupi ümberkorraldamise kontekstis)

ASJAKOHASE VEEBISEHE SISU JA REKLAAMIDE TARNIMISEKS
(ja / või mõõta või mõista teile pakutava reklaami tõhusust)
Andmete tüüp: a) identiteet, b) kontakt, c) profiil, d) tehniline, e) kasutamine ja f) turundus
Õiguslik alus: (c) Vajalik meie õigustatud huvide jaoks (uurida, kuidas kliendid meie tooteid / teenuseid kasutavad, neid arendada, meie äri laiendada ja meie turundusstrateegiat teavitada)

ANDMETE ANALÜÜTIKATE KASUTAMISEKS
(meie veebisaidi, toodete / teenuste, turunduse, kliendisuhete ja kogemuste parandamiseks)
Andmete tüüp: d) tehniline ja e) kasutamine
Õiguslik alus: (c) Vajalik meie õigustatud huvide jaoks (meie toodete ja teenuste klientide tüüpide määratlemine, meie veebisaidi ajakohasuse ja asjakohasuse tagamine, meie äri arendamine ja meie turundusstrateegia teavitamine)

TEHA SOOVITUSI JA SOOVITUSI
(näiteks muude kaupade või teenuste kohta, mis võivad teile huvi pakkuda)
Andmete tüüp: (a) identiteet, (b) kontakt, (c) profiil, (d) tehniline ja (e) kasutamine
Õiguslik alus: (c) vajalik meie õigustatud huvide jaoks (oma toodete / teenuste arendamiseks ja äri kasvatamiseks)

</>

Püüame pakkuda teile valikuid seoses teatud isikuandmete kasutamisega, eriti seoses turunduse ja reklaamiga.

Oleme loonud järgmised isikuandmete kontrollimehhanismid:

Kampaaniad meie käest

Võime kasutada teie isiku-, kontakti-, tehnilisi, kasutus- ja profiiliandmeid, et kujundada vaade sellele, mida meie arvates võiksite soovida või vajada või mis võiks teile huvi pakkuda. Nii otsustame, millised tooted, teenused ja pakkumised võivad teie jaoks asjakohased olla.

Te saate meilt turundusteateid, kui olete meilt teavet küsinud või meilt kaupu või teenuseid ostnud ja mõlemal juhul ei ole te selle turunduse saamisest loobunud.

Kolmanda osapoole turundus

Saame teie otsese nõusoleku enne, kui jagame teie isikuandmeid turundusotstarbel mis tahes ettevõttega väljaspool Kreston Internationali.

Loobumine

Võite paluda meie või kolmandatel osapooltel lõpetada teile turundussõnumite saatmine igal ajal, järgides teile saadetud turundusõnumite loobumise linke.

Kui loobute nende turundussõnumite saamisest, ei kehti see isikuandmete kohta, mis on meile edastatud toote / teenuse ostmise või allalaadimise, garantii registreerimise, toote või teenuse kasutamise või muude tehingute tulemusena.

Küpsised

Kui soovite seda teha, saate oma brauseri seadistada keelduma kõigist mittevajalikest brauseri küpsistest. Kui keelate küpsised või keeldute neist, pidage meeles, et mõned selle veebisaidi osad võivad muutuda ligipääsmatuks või ei toimi korralikult. Kasutatavate küpsiste kohta lisateabe saamiseks lugege meie küpsiseeskirju (www.kreston.com/cookie-information).

Eesmärgi muutmine

Kasutame teie isikuandmeid ainult neil eesmärkidel, milleks me neid kogusime, välja arvatud juhul, kui me mõistlikult arvame, et peame neid kasutama muul põhjusel ja see on kooskõlas algse eesmärgiga. Kui soovite saada selgitust selle kohta, kuidas töötlemine uueks otstarbeks ühildub algse eesmärgiga, võtke palun ühendust meie andmete esindajaga.

Kui peame teie isikuandmeid kasutama mitteseotud eesmärkidel, teavitame teid ja selgitame õiguslikku alust, mis võimaldab meil seda teha.

Pange tähele, et võime töödelda teie isikuandmeid ilma teie teadmata või nõusolekuta, järgides ülaltoodud reegleid, kui see on seadusega nõutav või lubatud.

5. Kellega me teie isikuandmeid jagame

Võime jagada teie isikuandmeid allpool nimetatud osapooltele ülaltoodud jaotises 4 sätestatud eesmärkidel.

  • hoolikalt valitud kolmandad osapooled, kes pakuvad meile teenust meie põhitegevuste toetamiseks, näiteks: meie posti töötlemine, meie nimel klientidega suhtlemine, IT-süsteemide ja haldusteenuste pakkumine ning sisemiste süsteemide ja protsesside arendamine ja täiustamine;
  • pädevad asutused (põhikirjalikud asutused, reguleerivad asutused, volitatud asutused, kellel on seaduses sätestatud roll);
  • muud organisatsioonid, kus meil on seaduslik kohustus avaldada teie isikuandmeid (näiteks kuritegude ennetamiseks ja avastamiseks tehtud taotlused), kus avalikustamine on vajalik meie ja meie töötajate vara, õiguste ja turvalisuse kaitsmiseks või kui avalikustamine on vajalik selleks, et meie teiega lepingu täitmiseks või rakendamiseks (sealhulgas arve tasumata jätmine);
  • teine ​​ettevõte, kui meie ettevõte (või osa) ostetakse / võetakse üle, et tagada meie toodete ja teenuste pidev teenindamine või müügi / ülevõtmiseni viivate arutelude osana;
  • teine ​​ettevõte, kellelt soovime vara osta, kus isiklikud andmed on meile olulised, hinnates, kas need varad parandavad meie pakkumist klientidele ja / või meie äriprotsesse;
  • muud ettevõtted, kus proovime tooteid ja teenuseid, mis meie arvates võivad parandada meie klientidele pakkumist ja / või äriprotsesse;
  • muud kolmandad isikud, kui olete andnud oma selgesõnalise nõusoleku või kui usume põhjendatult, et kolmas isik tegutseb teie nimel.

Nõuame kõigilt kolmandatelt isikutelt teie isikuandmete turvalisuse austamist ja nende käitlemist vastavalt seadusele. Me ei luba meie kolmanda osapoole teenuseosutajatel kasutada teie isikuandmeid oma eesmärkidel ja lubame neil teie isikuandmeid töödelda ainult kindlaksmääratud eesmärkidel ja vastavalt meie juhistele.

6. Rahvusvahelised ülekanded

Mõned meie välised kolmandad isikud asuvad väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP), mistõttu nende isikuandmete töötlemine hõlmab andmete edastamist väljaspool EMP-d.

Alati, kui edastame teie isikuandmeid EMP-st välja, tagame kaitsemeetmete rakendamise abil neile samasuguse kaitse.

Kui soovite lisateavet konkreetse mehhanismi kohta, mida kasutame oma isikuandmete EMP-st välja viimisel, võtke ühendust meie andmete esindajaga.

7. Andmete turvalisus

Oleme kehtestanud asjakohased turvameetmed, et vältida teie isikuandmete juhuslikku kadumist, volitamata kasutamist või neile juurdepääsu, muutmist või avalikustamist. Lisaks piirame juurdepääsu teie isikuandmetele nende töötajate, agentide, töövõtjate ja muude kolmandate osapooltega, kellel on äritegevust vaja teada. Nad töötlevad teie isikuandmeid ainult meie juhiste järgi ja nende suhtes kehtib konfidentsiaalsuskohustus.

Oleme kehtestanud menetlused isikuandmetega seotud kahtlusega rikkumistega tegelemiseks ning teavitame teid ja kõiki kohaldatavaid seadusandjaid rikkumisest, milleks me oleme seaduslikult kohustatud seda tegema.

8. Andmete säilitamine

Me säilitame teie isikuandmeid ainult nii kaua, kui on selleks vajalik, et täita seda, mille me seda kogusime, sealhulgas mis tahes juriidiliste, raamatupidamis- või aruandlusnõuete täitmiseks.

Isikuandmete sobiva säilitamisperioodi määramiseks arvestame isikuandmete hulka, olemust ja tundlikkust, teie isikuandmete loata kasutamisest või avalikustamisest tulenevat võimalikku kahju ohtu, eesmärke, milleks teie isikuandmeid töötleme ja kas saame need eesmärgid saavutada muude vahendite ja kohaldatavate juriidiliste nõuete kaudu.

Seaduse järgi peame säilitama põhiteavet oma klientide kohta (sh kontakti-, identiteedi-, finants- ja tehinguandmed) kuus aastat pärast seda, kui nad on maksustamise eesmärgil kliendiks olemise lõpetanud.

Mõnel juhul võite paluda meil oma andmed kustutada: vt oma seaduslikke õigusi lisateabe saamiseks allpool.

Mõnel juhul võime anonüümseks muuta teie isikuandmed (nii et neid ei saa enam teiega seostada) teadusuuringute või statistilistel eesmärkidel. Sel juhul võime seda teavet kasutada lõpmatuseni ilma teile sellest ette teatamata.

9. Teie seaduslikud õigused

Kui andmekaitseseaduste alusel ei tehta erandit, on teil oma isikuandmetega seoses järgmised õigused:

  • Õigus nõuda teie isikuandmete koopiat;
  • Õigus nõuda kõigi isikuandmete parandamist, kui need leitakse olevat ebatäpsed või aegunud;
  • Õigus nõuda oma isikuandmeid kustutatakse, kui selliste andmete säilitamine pole enam vajalik;
  • Õigus igal ajal tagasi võtta oma nõusolek töötlemiseks, kui nõusolek oli teie andmete töötlemise seaduslik alus;
  • Õigus nõuda, et edastaksime teile teie isikuandmed ja võimaluse korral edastada need andmed otse teisele vastutavale töötlejale (tuntud kui õigus andmete teisaldatavusele), kui see on asjakohane, st kui meie töötlemine põhineb nõusolekul või on vajalik teiega sõlmitud lepingu täitmine või koht, kus töötleme teie andmeid automatiseeritud viisil);
  • Kui teie isikuandmete täpsuse või töötlemisega on vaidlusi, on õigus taotleda edasisele töötlemisele piirangut;
  • Õigus esitada vastuväiteid isikuandmete töötlemisele, kui see on kohaldatav, st kui töötlemine põhineb meie õigustatud huvidel (või avaliku ülesande täitmisel / avaliku võimu teostamisel); otseturustamine või töötlemine teaduslike / ajalooliste uuringute ja statistika eesmärgil).

Kui soovite kasutada mõnda ülalnimetatud õigust, võtke palun ühendust meie andmete esindajaga.

Tasu pole vaja - välja arvatud mõned erandid

Isikuandmetele juurdepääsu saamiseks (või mõne muu õiguse kasutamiseks) ei pea te maksma lõivu. Võime siiski võtta mõistliku administreerimistasu, kui teie taotlus on selgelt alusetu, korduv või liiga suur. Teise võimalusena võime sellistel asjaoludel keelduda teie taotluse täitmisest.

Mida me vajame sinult

Võib-olla peame võib-olla küsima teilt konkreetset teavet, mis aitab meil kinnitada teie isikut ja tagada teie õigused oma isikuandmetele (või kasutada teie muid õigusi). See on turvameede, mis tagab, et isikuandmeid ei avalikustata ühelegi isikule, kellel ei ole õigust seda saada. Samuti võime teiega ühendust võtta, et saada lisateavet seoses teie taotlusega meie vastuse kiirendamiseks.

Vastamiseks määratud tähtaeg

Püüame vastata kõikidele õigustatud taotlustele ühe kuu jooksul. Mõnikord võib see võtta kauem kui kuu aega, kui teie taotlus on eriti keeruline või olete esitanud mitu taotlust. Sellisel juhul teavitame teid ja hoiate teid ajakohaseks.

10. Muudatused selles teatises ja teie kohustus meid muudatustest teavitada

Seda versiooni uuendati viimati 13. juulil 2021 ja ajaloolised versioonid leiate meiega ühendust võttes.

Palun teavitage meid, kui teie isikuandmed meiega suheldes muutuvad. On oluline, et isikuandmed, mida me teie kohta hoiame, oleksid täpsed ja ajakohased.

11. Päringud, taotlused või mured

Kõigi asjakohaste õiguste, küsimuste või kaebuste kasutamiseks seoses selle poliitika või mõne muu teie ja meie vahelise andmekaitsega seotud küsimusega võtke palun kõigepealt ühendust meie andmete esindajaga meie kontakti lehe kaudu (www.kreston.com/contact-us).

Kui see ei lahenda teie kaebust teie rahuldaval viisil, on teil õigus esitada kaebus Teabevolinike büroo numbril 0303 123 1113 või e-posti teel https://ico.org.uk/global/contact-us/email/ või teabevoliniku kantseleis, Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF, Inglismaa, Suurbritannia.

Leidke kindel ettevõte

Kõikjal maailmas, kus meiega kohtute, tagame sama erakordse teenindustaseme.

Kuva kaart

LEIA FIRM BG - suur