News

Laporan "Shaping Your Future" mriksa bisnis Inggris sajrone rong taun sabanjure

November 25, 2021

Perusahaan anggota sing berbasis ing Inggris, Kreston Reeves, bubar nerbitake asil survey 652 para pamimpin bisnis babagan apa sing bakal ditindakake sajrone rong taun sabanjure kanggo bisnis Inggris.

Kombinasi akibat saka Covid lan Brexit, dorongan kanggo mitigasi sosial lan legislatif babagan owah-owahan iklim, ditambah karo pengaruh teknologi lan pola kerja sing ora bisa diprediksi, bisnis ngadhepi masa depan sing ora mesthi. Kasunyatan manawa akeh bisnis sing diwawancarai dening Kreston Reeves yakin banget babagan masa depan - 87% nggambarake awake dhewe minangka 'manteb' utawa 'manteb banget' - pancen nyemangati.

Nanging, ana tantangan sing signifikan, kayata masalah rantai pasokan, sing diprediksi bakal terus nganti pirang-pirang taun sing bakal teka saiki. Nemokake lan njaga karyawan terus dadi keprihatinan lan ora ana tandha-tandha easing. 20% saka sing ditliti ora percaya bakal bisa mbayar utangan COVID, ing ndhuwur ancaman kenaikan pajak lan inflasi mundhak nyuda penghasilan lan mbuwang nyata.

Tujuan saka laporan kasebut yaiku kanggo mbantu para klien ngatasi tantangan lan menehi inspirasi kanggo mbentuk masa depan, lan masa depan bisnis Inggris, lan ndeleng topik kayata perencanaan skenario babagan lanskap pasca Brexit lan Covid, navigasi alangan rantai pasokan, mbangun a account juragan kuwat, wutah pendanaan lan nyiapake kanggo revolusi digital ing Manajemen financial.

Ndaftar kanggo entuk akses menyang laporan lengkap kene.