wartos

Laporan "Shaping Your Future" nalungtik bisnis Inggris salami dua taun ka hareup

November 25, 2021

firma anggota basis Inggris, Kreston Reeves, Nembe geus diterbitkeun hasil survéy 652 pintonan pamingpin bisnis 'dina naon dua taun hareup boga di toko pikeun bisnis Britania.

Kombinasi akibat Covid sareng Brexit, dorongan pikeun mitigasi sosial sareng législatif perubahan iklim, ditambah dampak neraskeun téknologi sareng pola kerja anu teu diprediksi, usaha nyanghareupan masa depan anu teu pasti. Kanyataan yén seueur usaha anu diwawancara ku Kreston Reeves yakin pisan ngeunaan masa depan - 87% ngajéntrékeun dirina salaku 'yakin' atanapi 'yakin pisan' - pisan nyorong.

Nanging, aya tangtangan anu penting, sapertos masalah ranté pasokan, diprediksi bakal diteruskeun salami mangtaun-taun anu bakal datang ayeuna. Milarian sareng ngajaga karyawan tetep janten perhatian sareng henteu nunjukkeun tanda-tanda easing. 20% jalma anu ditaliti henteu percanten yén aranjeunna bakal tiasa mayar deui pinjaman COVID, di luhur ancaman kanaékan pajeg sareng naékna inflasi anu ngirangan panghasilan sareng belanja nyata.

Tujuan tina laporan éta pikeun ngabantosan para klien pikeun ngatasi tantangan sareng masihan inspirasi pikeun ngawangun masa depanna, sareng masa depan bisnis Inggris, sareng ningali topik sapertos perencanaan skenario sakitar pos Brexit sareng bentang Covid, nganapigasi konstrain ranté suplai, ngawangun brand dunungan kuat, tumuwuhna waragad sarta Nyiapkeun pikeun revolusi digital dina manajemen finansial.

Ngadaptar pikeun meunangkeun aksés ka laporan lengkep Ieuh.